Thuis

Shenzhen Cirid Optoelectricity Co., Limited

Certificaat
Van goede kwaliteit openluchthuur geleide vertoning voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik ben gelukkig om u te laten weten dat wij definitief de schermen door de douane ontruimden, zodat dank u voor allen u helpt!

—— Sasha

Wij installeerden de tweede vertoning werken boete. Wij zijn zeer gelukkig met uw product. Wij moeten een tweede orde binnen de volgende weken zetten.

—— MAXIMUM

Ik ben gelukkig met de dienst en het product en wij zullen blijven doend zaken.

—— Carlos

Dank opnieuw voor de werkelijk goede dienst!

—— Graham

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Cirid Optoelectricity Co., Limited

1 2 3 4
Shenzhen Cirid Optoelectricity Co., Limited Shenzhen Cirid Optoelectricity Co., Limited Shenzhen Cirid Optoelectricity Co., Limited Shenzhen Cirid Optoelectricity Co., Limited
CIRID stroom solderende machine SMT machine vergrijzing test

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : CIRID
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 30,000,000-35,000,000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 70% - 80%

Beperkt Co. van Shenzhencirid Optoelectricity, is een high-tech onderneming toegewijd aan de verschillende soorten van R&D, het ontwerpen, productie en distributie binnen & openlucht, vast & customerized de huur geleide vertoning en andere geleide vertoningsproducten.

Vertrouwend op de hogere talenten en de technische meesters van de LEIDENE vertoningsindustrie met zijn strikte houding ten opzichte van productkwaliteit en combinerend met de volledige strikte kwaliteitscontrole van het productieproces van de selectie van de LEIDENE spaanders, de productie van modules, het in het leven roepen van de individuele kabinetten aan het testen van het afgewerkte product, heeft Cirid klanten van superieure producten en de prima dienst kunnen voorzien.

De onze LEIDENE vertoningsproducten worden wijd etc. gebruikt in luchthavens, bus/stations, banken, effecten, stroom, openbare veiligheid, scholen, posten, telecommunicaties, de ziekenhuizen, militair, vervoer, industriële en mijnbouwondernemingen, grote culturele vierkanten, winkelcentra, commerciële gebouwen, woonwijken, stadions, wegen. Met de snelle ontwikkeling van LEIDENE technologie, worden de wijd de gebruikte geleide technologie en toetreding van China '' s in WTO, ourproducts goed uitgevoerd naar de Verenigde Staten, de Europese landen, Brazilië, Chili, Saudi-Arabië, enz. Wij poogden de globale behoeften van de LEIDENE vertoningsmarkt te dienen.

Contactgegevens
Shenzhen Cirid Optoelectricity Co., Limited

Tel.: 86-755-33942275

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)