Thuis

Shenzhen Cirid Optoelectricity Co., Limited Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit openluchthuur geleide vertoning voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik ben gelukkig om u te laten weten dat wij definitief de schermen door de douane ontruimden, zodat dank u voor allen u helpt!

—— Sasha

Wij installeerden de tweede vertoning werken boete. Wij zijn zeer gelukkig met uw product. Wij moeten een tweede orde binnen de volgende weken zetten.

—— MAXIMUM

Ik ben gelukkig met de dienst en het product en wij zullen blijven doend zaken.

—— Carlos

Dank opnieuw voor de werkelijk goede dienst!

—— Graham

Ik ben online Chatten Nu
  • lopende band

    CIRID heeft de volledige geautomatiseerde productielijnen, met inbegrip van verscheidene SMT de automatische lopende band, automatische leiden-Buis die machines opnemen, automatische lassenlijnen, automatische lijm-vullende machines, CNC automatische ponsen en het buigen machines, automatische het verouderen lijnen, automatische waterdichte het testen machine, terugvloeiing/golf solderende machine, en volledig inspectiemateriaal etc. ONDERDOMPELT.

  • OEM / ODM

    Wij verlenen OEM/ODM-de dienst aan onze cliënten. Onthaal voor om het even welk onderzoek.

  • R & D

    CIRID is met lijst-prestaties, geloofwaardige kwaliteit, en hoge - kwaliteit - aan-prijsverhouding; omdat wij de tent die „Kwaliteit voor de meesten, Dienst voor de meesten, Krediet voor de meesten en Klant voor bovenkant“ volgen; omdat wij flexibele methode van ontwikkeling, vervaardiging en distributie hebben. Wij zullen voortdurend betere en meer bijgewerkte producten produceren. En zoals altijd, wij u van ganser harte van hoogte - kwaliteit en perfecte LEIDENE producten en de diensten zullen voorzien.

Contactgegevens
Shenzhen Cirid Optoelectricity Co., Limited

Tel.: 86-755-33942275

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)